Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Розкіш та стиль у новому Citroen DS 7 Crossback

Цієї осені на європейський ринок виходить досить цікавий кроссовер на ім’я DS 7 Crossback, який пропонує нестандартний підхід до дизайну та широкий перелік обладнання у базовій комплектації. При цьому вартість на цей французький позашляховик стартує з відмітки у 31 тисячу євро. На думку виробника, головним конкурентом для DS 7 Crossback стане німецький преміум кроссовер Audi Q5.

Citroen DS 7 Crossback поставляється в одному з чотирьох варіантах оснащення. На вибір клієнтам пропонується версії під назвами: Elegance, Performance Line, Ultra Prestige та La Premiere. Лінійка силових агрегатів, передбачених для новачка, починається з 1,5-літрового турбодизеля в парі з яким працює 6-ступенева механічна коробка перемикання швидкостей. Наступний рівень - Performance Line, з яким додаються 19-дюймові легкосплавні диски та 12-дюймовий сенсорний екран із навігаційною системою. Інтер’єр оброблений алькантарою, а на педалях красуються алюмінієві накладки. Крім двох дизельних моторів виробник пропонує 1,6-літровий бензиновий агрегат на 220 к.с. та 8-ступеневу автоматичну коробку перемикання швидкостей.  

Підвищити рівень престижу нового Citroen DS 7 Crossback допоможе розширений пакет безпеки, який включає в себе систему розпізнавання дорожньої розмітки та блоку бездротової зарядки для смартфона. Крім цього, деякі елементи інтер’єру виконані з кришталю, а на центральній консолі встановлений розкішний годинник BRM. В комплектації Ultra Prestige додатково з’являться 20-дюймові колеса та електричний люк з під світкою PolyAmbient. Топова модифікація La Premiere коштуватиме біля 45 тисяч євро і включатиме в себе максимальну кількість обладнання та опцій.

Перелік силових агрегатів не обмежується тільки бензиновими та дизельними моторами. Через декілька місяців очікується поява плагін гібридної моделі, яка відповідатиме сучасним потребам з екологічної безпеки. Але найцікавішим вибором для споживачів стане 2-літровий дизель на 180 к.с. З ним, кроссовер зможе розігнатися від 0 до 100 км/год за 9,4 секунди. При цьому середня витрата пального складатиме 4,5 літра на кожні 100 км пробігу.

Всередині DS7 Crossback прагне підкреслити власну преміальність за допомогою розкішних натуральних матеріалів. Інтер’єр оброблений вишуканою шкірою та полірованим алюмінієм. Мультимедійна система інтегрована в 12-дюймовий екран, на який виводиться безліч інформації щодо стану автомобіля.

Нажаль на Citroen DS 7 Crossback відсутня легендарна пневматична підвіска, але її непогано дублює інша система під назвою Active Scan. Доречи, система авто пілотування також закладена в прошивки бортового комп’ютера нового кроссовера… 

 

17.11.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Розкіш та стиль у новому Citroen DS 7 Crossback

Політика конфіденційності